مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم

چگونه نفخ معده را از بین ببریم؟


خوراکی‌های نفاخ مثل سیب‌زمینی، بادمجان، سیر و پیاز اگر به صورت پخته‌شده مصرف شوند نفخ کمتری ایجاد می‌کنند، هرچه فیبر ماده غذایی بیشتر شکسته شود، تحمل گوارشی بهتری خواهد داشت.

حبوبات نیز بهتر است قبل از مصرف ۴۸ ساعت در آب خیس بخورند تا قندشان وارد آب شود. 

افرادی که کمبود آنزیم هضم شیر دارند، می‌توانند از شیرهای کم چرب بدون لاکتوز استفاده کنند. 

می توان از نعنا، گشنیز، بادرنجبویه، دارچین، هل و آویشن چه به صورت عرقیجات گیاهی و چه به صورت انواع دم نوش برای کاهش نفخ کمک گرفت.


کسانی که عادت به مصرف برنج دارند، بهتر است که برنج را با زیره، زعفران یا زرشک مصرف کنند زیرا آنها طبع برنج را اصلاح می‌کنند.

افرادی که مبتلا به ورم معده هستند بهتر است که از مصرف بادمجان، خیار، گوجه و ماست و غذاهای سردی بخش پرهیز کنند.

برای کاهش ورم معده باید از غذاهای خمیری، آش رشته و انواع ماکارونی پرهیز کرد، هم‌چنین هرگز آب یخ نیز خورده نشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.