مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

مرکز تغذیه و رژیم درمانی نارین

با درود و سپاس جواد واحدی مشاور تغذیه و رژیم درمانی به شماره نظام پزشکی ت-4458 و عضو رسمی انجمن تغذیه ایران ، انجمن چاقی امریکا(AOA)فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم

دردهای مفصلی و زنجبیل


دردهای مفاصلی و پوکی استخوان جزء بیماری هایی هستند که امروزه شیوع بالایی پیدا کرده اند و بسیاری افراد از ابتلا به آنها رنج می‌برند بنابراین به منظور پیشگیری از این دردها، نیاز است که اقداماتی مانند ماساژ با روغن های مخصوص،رفع التهابات، تقویت و جلوگیری از سفتی استخوان ها انجام شود.

گیاه زنجبیل (Ginger) به عنوان یک ادویه ی خوراکی در سراسر دنیا استفاده می شود و دارای فواید متعددی برای سلامت می باشد. از دیرباز برای درمان بیماری ھای متعددی ھمچون سرماخوردگی، تھوع، ناراحتی ھای گوارشی، اختلالات تنفسی، کاهش میزان کلسترول، میگرن و ... مورد استفاده بوده است. مطالعات قبلی اثر ضد درد و ضد التھابی این گیاه را تایید کرده اند. زنجبیل یکی از پرخاصیت ترین ادویه های مفید در جهت کاهش دردهای مفصلی به کار برده می شود.

تحقیقات جدید حاکی از این است که زنجبیل به بدن در تولید سالیسیلیک اسید (داروی ضد التهاب طبیعی) کمک کرده و همچنین به کاهش مواد شیمایی التهاب زا در بدن کمک می کند. به گفته محققان، زنجبیل می تواند فعالیت چندین ماده شیمیایی ایجادکننده التهاب مفاصل را کاهش دهد.
توجه داشته باشید که درصورت مصرف داروهای ضدانعقاد خون ، از مصرف زیاد زنجبیل خودداری کنید .
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.